Turism
RomaniaBihor → Pietroasa

Pietroasa judetul Bihor

Rezervaţia Padiş

Rezervaţia Padiş este una dintre cele mai frumoase regiuni din România fiind foarte căutată de turişti.În aceasta zona poate fi admirat un relief carstic, platoul fiind presărat cu tuneluri, peşteri, cascade subterane, avene, toate de o frumuseţe uimitoare şi oferind peisaje unice.

Peştera din Valea Rea

Peştera din Valea Rea este considerată a fi atât una din cele mai mari peşteri din România, cât şi una din peşterile cele mai frumoase şi dificil de parcurs în care de altfel e adăpostită cea mai mare cascadă subterană din România.

Peştera Gheţarul Focul Viu

Aflat în munţii Bihorului, pe Valea Galbenă la o altitudine de 1165 de metri, Gheţarul Focul Viu este de fapt o mică peşteră ce oferă vizitatorilor imagini de vis.

Rezervatia Lumea Pierduta

Lumea Pierdută este o rezervaţie ascunsă între păduri, cu galerii subterane, o lume în care se poate pătrunde prin doline acoperite de vegetaţie în galerii subterane, cele mai mari doline din întreg patrimoniul românesc făcând intrarea în acest loc neaşteptat de frumos.

Pestera Caput

Pestera Caput se gaseste in Romania, judetul Bihor, in zona platoului Padis in Muntii Apuseni.

Cheile Galbenei

Cheile Galbenei reprezinta o aventura pentru turisti. Zona ascunde pesteri si tuneluri subterane, accesul in unele locatii fiind realizat cu ajutorul unor lanturi de sprijin. Insa pentru cei care iubesc natura cascada in forma de evantai si celelalte elemente din canionul ingust al vaii Galbenei merita explorat.

Pestera Ghetarul Barsa

Muntiii Apuseni ai Romaniei sunt un adevarat tezaur si detin adevarate bijuterii. Una dintre acestea este si Ghetarul Barsa situat in Depresiunea Padis - Cetatile Ponorului numita si Depresiunea Barsa. Aici intr-o zona salbatica cu vegetatii dese ierboase si cu aspect mlastinos cu padure deasa si vai oarbe drumul spre Groapa Barsa este o adevarata aventura.