Turism
RomaniaBistrita NasaudPrundu BargauluiTuristica → Stațiunea turistică Colibița

Stațiunea turistică Colibița - Prundu Bargaului

Stațiunea turistică Colibița este un obiectiv turistic ce promovează activitățile în aer liber și în special relaxarea în mijlocul naturii prin activități de pescuit, caiac și multe alte sporturi puse la dispoziție turiștilor în stațiune.

Stațiunea Cobilița este situată pe Valea Bistriței, mai exact pe malul lacului Cobilița ce s-a dezvoltat în urma amenajării lacului de acumulare Cobilița în frumoșii munți Călimani într-un peisaj de sălbăticie.

Pe malul lacului de acumulare cu același nume s-au ridicat pensiuni și hoteluri ce oferă locuri de cazare pentru turiști.

Fiind situată la 828 metri altitudine, aerul din această stațiune turistică este deosebit de ozonat, iar turiștii sosiți în stațiunea Colibița se pot bucura de priveliști deosebite într-o atmosferă fără praf și alți alergeni.

Fiind o stațiune turistică, la Cobilița sunt promovate în mod deosebit plimbările și drumețiile, ciclismul montan, alpinism, caiac, pescuit, iar iarna plimbările cu sania sunt un deliciu pentru iubitorii de zăpadă.

De asemenea această stațiune a fost introdusă într-un plan de dezvoltare și promovare datorită așezării sale geografice deosebite și condițiilor naturale de aici ce sunt intens apreciate de numărul mare de turiști ce vizitează stațiunea turistică Colibița.


Link-uri utile recomandate de utilizatori:

Propune si tu un link util: