Turism
Romania → Lac

Lac din Romania

Lacul Lala Mare

Lacul Lala Mare este cel mai mare lac din Munții Rodnei și reprezintă o destinație turistică ideală pentru sezonul cald îmbinând peisajul impresionant cu răcoarea lacului din care pasionații pot pescui păstrăvi.

Lacul Tarnita

Lacul Tarnita este un lac de acumulare desemnat drept o zona turistica ce ofera multiple activitati celor pasionati de pescuit si celor care indragesc natura.

Lacul Floroiu

Lacul Floroiu este un lac antropic cu scop hidrologic situat in apropiere de Valea Draganului ce impresioneaza prin peinsajul aparte. Scopul lacului Floroiu este de stopare a viiturilor si acumulare de apa pentru uzina de la Remeti.

Lacul Fantanele

Lacul Fantanele din imediata proximatate a statiunii Belis-Fantanele ete un lac situat la o altitudine de aproape 990 de metri. Lacul Fantanele este inconjurat de un peinsaj feeric prin muntii si pesteri.

Lacul Coada Lacului Lesu

Coada lacului Lesu este o zone cu potential turistic ridicat, fiind transformat dintr-o zona de campare intr-un sat de vacanta.

Lacul Balea

Lacul Balea se afla in muntii Fagaras, judetul Sibiu si apartine de localitatea Cartisoara fiind situat la o altitudine de 2034 metri.

Lacul Capra

Lacul glaciar Capra se afla in judetul Arges in masivul Fagaras fiind singuratic si imprejmuit de munti, la doar 45 de kilometri de cabana Balea Lac.

Lacul Sfanta Ana

Lacul Sfanta Ana (la 17 km de Bixad),in masivul Ciomatu Mare din Muntii Harghitei (la 950 m altitudine). Este singurul lac din Europa centrala intr-un crater vulcanic.

Lacul Rosu

Lacul Rosu (la 30 km de Gheorgheni si la 30 km de Bicaz), cel mai mare lac de baraj natural din Romania. S-a format in 1837 prin prabusirea unei mari suprafete de teren de pe versantul nord-estic al Muntelui Ucigasul.

Total: 11 1 2