Turism
RomaniaDelta Dunarii → Pagina 2

Delta Dunarii

Stațiunea balneo Lipova

Recunoscute pentru beneficiile aduse asupra sănătății apele termale constituie un remediu popular pentru tratamentul multiplelor afecțuni medicale. Stațiunea balneo Lipova invită astfel prin tratamentele cu apă termală la un sejur de relaxare și binefacere fiind o prezență activă în rândul celor ce vor să prevină sau să vindece o afecțiune.

Stațiunea turistică Durău

Stațiunea turistică Durău una dintre cele mai importante din România se află la poalele munților Ceahlău într-o zonă deosebit de frumoasă. Situată într-o poiană însorită stațiunea Durău este un popas de excepție fiind o locație foarte cautată de turiști.

Mănăstirea Arnota

Mănăstirea Arnota este una dintre cele mai frumoase monumente bisericești și istorice din România fiind situată pe culmile munților Căpătânii pe teritoriul administrativ al comunei Costești din județul Vâlcea.

Stațiunea balneoclimaterică Băile Jigodin

Situată în județul Harghita, Băile Jigodin este o localitate ce a devenit stațiune balneoclimaterică datorită izvoarelor minerale de aici, calde și reci, cunoscute de către localnici încă din vremuri îndepărtate.

Stațiunea Malnaș Băi

Stațiunea Malnaș Băi se află în judetul Covasna în Defileul Oltului la 22 km de Sfântul Gheorghe între munții Baraoltului și munții Bodocului.

Stațiunea Pasul Tihuța

Pasul Tihuța, o importantă zonă de acces, se găsește într-o zonă deosebit de frumoasă fiind situat pe valea Bistriței la granița dintre județele Bistrița- Năsăud și Suceava.

Stațiunea Ocna Șugatag

Situată în Depresiunea Maramureș la o altitudine de 490 metri la poalele munților vulcanici Tibles, Ocna Șugatag este o stațiune balneoclimaterică recunoscută în țară și în străinătate.

Stațiunea Sângeorgiu de Mureș

Frumoasa stațiune Sângeorgiu de Mureș se găsește aproape de orașul Târgu-Mureș la o altitudne de 320 metri și este una dintre cele mai moderne și frumoase atracții din turismul național.

Mănăstirea Antim

Mănăstirea Antim a fost ridicată în anul 1713 de către Mitropolitul Antim Ivireanul în apropiere de dealul Mitropoliei, pe locul unei vechi biserici de lemn în care era păstrat Sfântul Mir.

Mănăstirea Arbore

Mănăstirea Arbore este un impozant lăcaș de cult ce se află în frumoasa Bucovină în satul cu același nume și care a fost ridicată în anul 1503 de Luca Arbore, un înalt dregător al domnitorului Ștefan cel Mare.

Total: 103 1 2 3 4 5