Turism
Romania → Valcea

Valcea

Mănăstirea Arnota

Mănăstirea Arnota este una dintre cele mai frumoase monumente bisericești și istorice din România fiind situată pe culmile munților Căpătânii pe teritoriul administrativ al comunei Costești din județul Vâlcea.

Mănăstirea Cotmeana

Despre mănăstirea Cotmeana se spune că ar putea fi chiar cea mai veche mănăstire din Țara Românească.

Mănăstirea Horezu

Așezată într-un loc deosebit de pitoresc și încărcat de spiritualitate, la poalele munților Capățânii, liniștea mănăstirii Horezu este tulburată doar de strigătul huhurezilor care străbat tăcerea.

Barajul Vidra

Într-o zonă montană deosebit de frumoasă în mijlocul munţilor împăduriţi se găseşte Barajul Vidra. Barajul situat la o altitudine de 1289 metri se află în Cheile Vidra pe râul Lotru, la 30 de kilometri de staţiunea Voineasa şi este cea mai importantă amenajare de pe râul Lotru, având o putere de 510 MW.

Casa Memoriala Anton Pann

Casa care adaposteste expozitia memoriala Anton Pann, este un monument de arhitectura urbana, construit la jumatatea secolului al XVIII-lea, avand foisor si pivnita.

Catedrala Episcopala Rm Valcea

Statiunea Balneo Calimanesti Caciulata

Indicatii terapeutice: Afectiuni ale tubului digestiv (gastrite cronice, colite cronice); afectiuni hepatobiliare (diskinezii biliare, colecistite cronice, tulburari post operatorii ale ficatului;

Total: 32 1 2 3 4