Turism
Romania → Neamt

Neamt

Mănăstirea Agapia

Mănăstirea Agapia cu hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril este considerată ca fiind una dintre cele mai mari și mai frumoase mănăstiri din România.

Mănăstirea Bisericani

Mănăstirea Bisericani este cu adevărat un locde rugăciune și reculegere spirituală deoarece se găsește în mijlocul munților ce poartă numele anahoreților ce au ridicat așezământul de aici în vremuri îndepărtate.

Stațiunea turistică Durău

Stațiunea turistică Durău una dintre cele mai importante din România se află la poalele munților Ceahlău într-o zonă deosebit de frumoasă. Situată într-o poiană însorită stațiunea Durău este un popas de excepție fiind o locație foarte cautată de turiști.

Mănăstirea Neamțului

Mănăstirea Neamțului frumoasă și măreață este una dintre cele mai mari biserici ridicate de domnitorul Ștefan cel Mare și amintită cu atâta drag de renumitul povestitor Ion Creangă, a existat din vremuri foarte vechi însă prima atestare documentară a fost în anul 1407.

Barajul Bicaz

Barajul Bicaz care poartă denumirea de Izvorul Muntelui este al doilea baraj ca greutate de pe râurile interioare din România.

Mireasa Ceahlaului - Cascada Duruitoarea

Cascada Duruitoarea se află în Parcul Naţional Ceahlău la o altitudine de 1270 metri. Cascada este considerată a fi una dintre cele mai frumoase minuni ale naturii, de aceea i se mai spune “mireasa Ceahlaului”, fiind deopotrivă recunoscută drept una dintre cele mai zgomotoase cascade.

Schitul Bicaz

Casa Memoriala Calistrat Hogas

Total: 121 1 2 3 4 5