Obiective turistice din Bihor

Cheile Galbenei

Chei

Cheile Galbenei sunt un loc ce ascunde pesteri, tuneluri subterane si cascade. Canionul vaii Galbenei atrage prin spectaculor iubitorii de aventura.

Pestera Caput

Pestera

Pestera Caput supranumita pestera "Hamlet" poate fi accesata de la o inaltime de 1050 de metri, aceasta cale de acces intrigand turistii.

Pestera Avenul V5

Pestera

Pestera Avenul V5 poarta diverse denumiri precum Avenul din Fata Muncelului sau V5.

Pestera Ghetarul Barsa

Pestera

Pestera Ghetarul Barsa din depresiunea Padis-Cetatile Ponorului este o galerie pardosita cu gheata ce atrage turisti an de an.

Poiana Ponor

Poiana

Poiana Ponor declarata rezerva?ie naturala este o depresiune situata in muntii Apuseni, cu un relief ce supune zona unor transformari uluitoare in urma precipitatiilor.

Cascada Iadolina

Cascada

Cascada Iadolina se afla la 6 km de lacul Coada Lacului si incanta turistii prin caderea sa in trepte. Pentru a ajunge insa la cascada Iadolina turistii trebuie sa treaca prin traseul anevoios al Vaii Iadului.

Cascada Evantai

Cascada

Cascada Evantai din zona Vaii Galbene, judetul Bihor impresioneaza prin curgerea apei in forma de evantai de la o inaltime de 7 metri.

Cascada Moara Dracului

Cascada

Cascada Moara Dracului din judetul Bihor este o cascada in trepte ce formeaza un peinsaj aparte pentru turisti

Cascada Săritoarea Ieduţului

Cascada

Cascada Saritoarea Iedutului se ancoreaza in peinsaj deoarece alaturi de natura salbatica, zgomotul facut de curgerea apei incita la aventura in muntii Bihorului.

Cascada Varciorog

Cascada

Cascada Varciorog este un popas incantator pentru iubitorii de natura care fac drumetii in Valea Varciorogului.